lego-blocks.png
GreenLand

Despre Noi

Cine suntem noi?

Despre Green Land

Personalul gradinitei a fost selectionat cu multa grija, in functie de pregatirea corespunzatoare domeniului de activitate si performantele profesionale ale fiecaruia in parte. Echipa de “top management” impreuna cu d-na director,educatoarele,psihologul,medicul pediatru,bucatarul,asistenta medicala si nu in ultimul rand ingrijitoarele, formeaza un mediu de lucru omogen,avand ca scop principal, educarea, ingrijirea, protectia si evaluarea individuala a evolutiei micutilor prescolari. Ne desfasuram activitatea intr-un climat plin de afectiune, linistit, cu profesionalism si daruire, in conformitate cu standardele impuse de M.E.N.

Detalii despre bucataria proprie:

Bucataria este utilata complet cu vesela si mese de lucru din inox, combine frigorifice special destinate fiecarui tip de alimente, masina automata de spalat vase si un convector performant de ultima generatie, cu ajutorul caruia se gateste foarte sanatos, fara ulei, permitand legumelor si celorlalte alimente sa-si pastreze toate proprietatile nutritive. Aprovizionarea cu alimente se face zilnic, astfel incat toate produsele/materia prima pentru mancare sunt proaspete. Avem furnizori special pentru produse agroalimentare, carne, precum şi preparate din carne. Bucatarul angajat are in atributii exclusiv prepararea meniurilor pentru copii, conform unei planificari atent supravegheate de un medic nutritionist, care respecta necesarul caloric, de vitamine, proteine, glucide si lipide.

Gradinita Green Land, beneficiaza de mai multe clase de curs, spatioase de 28-30m2 fiecare, dotate la un inalt standard de calitate, concepute si oraganizate astfel incat sa satisfaca nevoile celor mici, in procesul educational desfasurat in institutia noastra de invatamant prescolar. Tot in dotarile noastre, tinem sa mentionam, ca beneficiem de spatiu special amenajat pentru cabinetul medical, izolator, pentru servit masa, spatiu pentru joaca  cu scena de teatru pentru spectacole in interiorul cladirii, spatiu destinat vestiarului,dotat cu vestiar pentru fiecare copil in parte si desigur, grupuri sanitare in numar de patru. Cladirea in care functioneaza gradinita Green Land este construita din caramida si izolata termic. Imobilul este asigurat cu sisteme de alarma interioare si exterioare, camere de supraveghere pentru interior si exterior.

Call Now Button